HTML

Járom a világot

Ez egy útibeszámolós blog próbál majd lenni, a 2010 őszén kezdődött ázsiai nagy kiruccanásról. Még fogalmam sincs, mennyi idő lesz ez az út, és hogy hová fogok eljutni. Első körben a cél Nepál, Bhután, India, Srí Lanka, aztán majd onnan tovább valahogy.

Friss topikok

Linkblog

Fényképek pótlása

2010.11.23. 07:04 LeifEriksson

Kedves Emberek,

Mivel most van egy kis időm, igyekeztem válogatni és felpakolni a fotókat az elmúlt egy hét írásaihoz, amelyeket képek nélkül tettem fel. Luklában persze annak is örültem, hogy ez sikerült, és a net olyan lassú volt, hogy fotók csatolására gondolni sem lehetett.

Most a nov. 11-e utáni időkről szóló posztokba utólag illesztettem be a releváns képeket, így akit érdekel, annak érdemes ismét belenézni ezekbe az írásokba.

Van egy-két videó is, főleg a luklai reptérről, de azok már nagyobb méretűek, nem merem ígérni, hogy be tudom rakni. Ha mégis, akkor majd szólok.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://leif.blog.hu/api/trackback/id/tr112467090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása