HTML

Járom a világot

Ez egy útibeszámolós blog próbál majd lenni, a 2010 őszén kezdődött ázsiai nagy kiruccanásról. Még fogalmam sincs, mennyi idő lesz ez az út, és hogy hová fogok eljutni. Első körben a cél Nepál, Bhután, India, Srí Lanka, aztán majd onnan tovább valahogy.

Friss topikok

Linkblog

Éljen a HOT LEMON!!

2010.11.13. 12:30 LeifEriksson

Ez voltaképpen nem más, mint forrón készített, főzött cukros limonádé, gyakorlatilag olyan, mintha citromos tea volna, tea nélkül. Nekem nagyon bejött itt a magashegyi klímán, annál is inkább, mert a rendes fekete teát itt a serpa falvakban igen gyengére készítik. Az előző három nap menetelése során ha pihenőt tartottunk egy fogadónál (teahouse néven is tisztelik ezeket), általában hot lemon-t kértem, mert jól át is melegít, energiát is ad, és egyáltalán, nagyon kellemes. Sőt, ha valódi citromléből készül, akkor még C-vitaminforrás is.

Téli napokra merem ajánlani!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://leif.blog.hu/api/trackback/id/tr12446101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása