HTML

Járom a világot

Ez egy útibeszámolós blog próbál majd lenni, a 2010 őszén kezdődött ázsiai nagy kiruccanásról. Még fogalmam sincs, mennyi idő lesz ez az út, és hogy hová fogok eljutni. Első körben a cél Nepál, Bhután, India, Srí Lanka, aztán majd onnan tovább valahogy.

Friss topikok

Linkblog

Az ánglius nyelven írott szövegekrül

2010.11.23. 07:15 LeifEriksson

Csak röviden: az előző angol nyelvű poszt, és jövőbeli esetleges társai valószínűleg csak rövidebb összefoglalók lesznek azon ismerőseim számára, akik külföldiek, és sajnos nem beszélik Kölcsey nyelvét. Új infókat nem nagyon tervezek ezekbe, inkább csak összefoglalom a magyarul már megírtakat. Ennek nem a lustaságom vagy a nyelvtudás hiánya az oka, egyszerűen csak az időhiány. A magyar naplójegyzetek megírása is nem kevés időt vesz el, de azért igyekszem majd tőlem telhetően minél többet írni... :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://leif.blog.hu/api/trackback/id/tr72467094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása